Guns N’ Roses

Spilleautomaten for alle Guns N’ Roses fans!

Rock ’n’ roll med Guns N’ Roses!

Er du blodfan av Guns N’ Roses og digger spilleautomater er det ikke mulig å komme utenom denne spilleautomaten. Her spinner du akkompagnert til musikken fra bandet, og det rocker! Her er det skapt en spilleautomat som ikke bare oser av rock men selvfølgelig også av bandet Guns N’ Roses. Når det er sagt så er dette spilleautomaten for den som faktisk er fan, og ikke nødvendigvis for alle de andre. Men på den annen side byr Guns N’ Roses på så mange ekstra muligheter og bonusmuligheter, at også vi ikke-rocka spillerne får valuta for innsatsen.

Det helt unike med denne automaten er at du får presentert en spilleliste med musikken til bandet, og du kan velge en spesiell melodi eller la alle rulle og rocke mens du bruker timesvis ved hjulene. For det er faktisk en viss fare for at du blir sittende en stund, så avlys date-en eller møtet du har avtalt. Du kommer ikke – fordi Guns N’ Roses rocker spinn vilt!

Gevinstlinjer og innsats

Hva er gevinsten?

Med sine 5 hjul og 3 rader på automaten har du tilgang til maks 21 gevinstlinjer. Denne rocka automaten er så spekka med bonusmuligheter og ekstra gevinster, så her er det bare å rocke i vei! I tillegg til de ordinære gevinstlinjene har du nemlig også 5 andre funksjoner som kan sørge for mye jubel i stua!

Det er wild-symbolene, både det ordinære og et ekspanderende, det er et eget bonushjul du kan spinne alene og med dette får du enda 3 muligheter. Som om ikke det er nok så eksisterer det hele 5 andre gedigne bonusmuligheter, så her er det bare å spinne i vei! Det er enkelt å sette inn innsatsen i angitt valuta, fra 0,01 til 1 i myntverdi, og fra 0,20 og opptil 200 per spinn.

Tema og design

Hvordan er atmosfæren?

Det helt unike med Guns N’ Roses er musikken, og ikke bare det. Her kan du nemlig sjøl velge hvilken sang du vil høre på av de 5 som presenteres, eller kjøre gjennom alle mens du spinner på! Det er rått! Hovedsymbolene minner deg litt om poker, med kortsymbolene 10 til A. Innimellom vil du gjenkjenne et plekter, bandets medlemmer i tegnet form, avisutklipp og ikke minst ærverdige LP-plater! Bakgrunnen er konsertdesignet, så mens du spiller her er det som om å være på konsert! Gjennomført, skikkelig rocka!

Bonusfunksjoner

Som så vidt nevnt tidligere, Guns N’ Roses byr på flere bonusmuligheter og ekstra gevinster og morsomme innslag nå og da, som overgår de fleste spilleautomatene vi har sett. I tillegg til wild-symbolene får du hele 5 ytterligere bonusprogram på automaten, spesielt bonushjulet som du kan spinne solo i jakten på et treff med de andre symbolene. Og bonushjulet utløser gratisspinn, et bonusspill eller en økt gevinst. Kult!

Gratisspinn gir deg en ny mulighet, og bonusspillet byr på ytterligere tre muligheter, som flere gratisspinn, økte premier eller en såkalt multiplikator som ganger opp gevinsten du allerede har sikra deg. Ganske utrolig, eller hva?

Og, som om ikke det er nok, har du en egen gratisspinn bonus som gir deg opptil 10 nye spinn, en annen bonus er appetite for destruction som aktiveres tilfeldig mens du allikevel sitter der og lar hjula gå, og disse kan med maks flaks gi deg enorme utbetalinger! En tredje variant er legend spins som sprer wild-symboler tilfeldig på hjulene gjennom tre nye ekstraspinn og er du heldig kan resultatet bli riktig bra. Og sist og slettes ikke minst, den megakule solo-multiplikatoren som kan medføre at gevinsten din blir ganget opp med alt fra 4 til 10. Klinker du til med denne så er det bare å nyte skjermen foran deg med blanke øyne!

Guns N’ Roses er rett og slett en gedigen, rocka bonusautomat!

Fordeler og ulemper

Helt ærlig, her finner vi bare positive ting!

  • Skikkelig rocka atmosfære
  • Velg musikken sjøl – unikt!
  • Hele 21 gevinstlinjer ordinært
  • 5 ulike bonusfunksjoner
  • Vi teller totalt 18 ulike bonuser du har muligheten til å ta med deg – enormt!
  • Evigvarende underholdning, spesielt for Guns N’ Roses-fan
  • Fantastisk spenningsnivå for alle som ikke er fans
  • Guns N’ Roses kan by på enorme utbetalinger med maks flaks
  • Selv spill med lav innsats kan vare leeeeeenge!
  • Rett og slett ROCKA og KULT!

Oppsummering

Hovedinntrykket av rocke-automaten?

Hvor skal vi begynne. For det første er dette spilleautomaten for alle rocke interesserte, og både musikken, lydene og hele automaten bidrar til at rockefoten sitter løst. Guns N’ Roses fan vil mest sannsynlig synge underveis, og skape skikkelig liv i stua. (Er du alene hjemme?)

Hele designen på spilleautomaten er gjennomført og delikat, og symbolene er så tilpasset hele tema, at det er en fryd. Vi har allerede nevnt det, Guns N’ Roses kan fort bli manges favoritt blant millioner av spilleautomater! De 21 gevinstlinjene byr i tillegg på så mange andre bonusfunksjoner at er du riktig heldig kan det bli en mer lukrativ kveld enn Lotto-lørdagen! Ikke bare er det enormt mange bonusmuligheter, men de er også så godt gjennomført at både underholdningsverdien og spenningen når de inntrer vil øke pulsen din til, ja, Guns N’ Roses nivå!

Da er det bare en ting å ta med på slutten … ROOOOOOOCK ’n’ ROOOOOLLLL!!!