Mega Fortune

Drømmer du om å bli millionær? Det er du ikke alene om! Mega Fortune fra populære NetEnt er spilleautomaten over alle spilleautomater! Den har blitt verdenskjent og kjempepopulær for sine høye utbetalinger. Her snakker vi ikke om småpenger, men milliongevinster. Toppgevinsten til nå ligger på 133 millioner kroner og en heldig nordmann vant hele 92 millioner kroner på Mega Fortune. Automaten har satt verdensrekord i høye utbetalinger og til og med fått en plass i Guinness rekordbok. Hvis du drømmer om et glamorøst og spennende spill med høye gevinster er dette automaten for deg. Sett i gang og få sjansen til å vinne millioner. Dette er et spill som er lett å komme i gang med, og der spenningen stiger minutt for minutt.

Mega Fortune har et klassisk utseende basert på det populære programmet Wheel of Fortune. Automaten har 5 hjul og 3 rader, og til sammen 25 innsatslinjer. Du kan spille for moro eller med ekte penger og du kan satse 0,01 per gevinstlinje eller maks innsats på 50 (i norske kroner, omtrent ti øre opptil fem hundre kr). Det gjør spillet egnet for alle spillere, uavhengig av budsjett og erfaring. For å vinne jackpotten må du satse maksimum innsats. Spillet er lett å komme i gang med. Du må først stille inn innsatsnivå og velge myntverdi. «Bet lines» endrer antallet aktive innsatslinjer, mens «Max bet» automatisk satser den høyeste innsatsen. Det finnes også en «Autoplay»-knapp som automatisk velger antall spinn. Når du har stilt inn dette er det bare å trykke på «Spin» og du begynner spillet.

Tema og design

Tema for spillet er det gode luksusliv. Symbolene består av eksklusive ringer, klokker, dollarsedler, vin og dyre biler. Grafikken er fargerik og klar og virkelig imponerende og fengende med et fantastisk lydbilde. Dette er nesten som å være på kasino i Las Vegas, og vinnersjansene er minst like gode.

Det som har gjort Mega Fortune så populært så mange steder i verden er kanskje spillets mange og spennende bonusegenskaper, ikke minst det at spillet har en progressiv jackpot. Det betyr at jackpotten bare fortsetter å vokse helt til noen vinner. Det har skapt utrolig store summer for de heldige vinnerne. At automaten er så populær blant så mange spillere, gjør at jackpotten vokser raskt, og fortere enn på noen andre liknende automater.

Bonusfunksjoner

Progressiv jackpot er kanskje den mest spennende og kjente bonusegenskapen, men den er ikke den eneste. Vi har også Lykkehjulet med tre forskjellige nivåer. Klarer du å gjennomføre disse nivåene, kan du vinne bonusen Mega Jackpot. Ikke glem å se etter diamantpilen som peker vei mot Mega Jackpot. I tillegg finnes det to mindre, men ikke ubetydelige jackpotter, Major og Rapid. Her er det også gode sjanser til å vinne gode bonuser og høye gevinster.

Spillet går ut på å få tre bonussymboler på samme linje. Da får man sjansen til å spinne lykkehjulet og vinne din Mega Fortune-gevinst.

Spillet har også gratisspinn. For å få gratisspinn må du få tre eller flere såkalte scatter-symboler etter hverandre på hjulene. Får du tre eller flere Champagne-flasker, får du gratisspinn. Klikk på symbolene for å se hvor mange gratisspinn du får og hvor mye du kan gange de med. Du har nemlig muligheten til å vinne gevinsten ganget med fem! Du kan vinne maksimum ti gratisspinn og en multiplikator på fem.

Som om alt dette ikke gjør spillet spennende nok, får du også wild-symboler. De er jokere og kan erstatte de vanlige symbolene (men ikke spesialsymbolene).

Mega Fortune finnes også for mobiltelefoner. Nå kan du spille når som helst og hvor som helst, og mobil-versjonen er minst like bra som originalen og har samme grensesnitt og tilgang til de samme funksjonene, og med samme gode grafikk og lydbilde.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Høye premier
  • Progressiv jackpot
  • Høy kvalitet på grafikk
  • Spennende lydbilde
  • Eksklusivt utseende
  • Høy spenning
  • Enkelt å spille
  • Finnes også for mobil og nettbrett
  • Bra og funky musikk

Ulemper:

  • Vi kan ikke se noen reelle ulemper med dette spillet. Dette er en automat som virkelig imponerer på alle områder. Hvis vi skal si noe negativ, så må det være at spillet er sterkt avhengighetsskapende og ikke for de med svake nerver.

Oppsummering

Konklusjonen fra dette spillet er at det rett og slett er ingen over og ingen ved siden av dette spillet. Det er det beste spillet hvis du drømmer om å vinne høye gevinster i millionklassen. At spillet har rask progressiv jackpot er kanskje høydepunktet. Det holder spenningen oppe hele tiden og kombinert med høy kvalitet på grafikk og lydbilde, og funky musikk, får dette spillet full score. Vi kan anbefale det til alle som ønsker et spennende spill med mulighet for virkelig høye premier. Dette er så bra som det går an! Så spinn hjulene, kryss fingrene og forhåpentligvis er det nettopp du som stikker av med neste milliongevinst. Dette er spillet som kan endre livet ditt med ett enkelt spinn!