Motörhead

Sku opp lyden! Hvis det er et spill som fortjener at lyden står på fullt, så er det spilleautomaten Motörhead. Det er det tredje spillet i NetEnts rockespill-serie, og ble lansert sammen med mega-suksessene Guns N’ Roses og Jimi Hendrix, og det er, som navnet sier, dedikert til det legendariske rockebandet Motörhead. Bandet har solgt over 30 millioner albumer og spilt til fulle hus verden over og dette er en verdig hyllest til bandet. Er du fan av Motörhead, er dette spillet med sin rocka musikk noe for deg. Det første du vil legge merke til er «rock mode»-knappen som blinker på skjermen nederst til høyre. Her kan du velge om du vil ha lyden og musikken på full guffe, eller du kan velge et roligere spill, hvis du skulle ønske det.

Gevinstlinjer og innsats

Spillet består av fem rekker med hjul og 76 spillelinjer.  Du kan spille for moro med lekepenger eller med ekte penger. For å vinne må du få tre like symboler etter hverandre på en av de 76 gevinstlinjene. Det gjelder ikke for Lemmy-symbolet. Får du dette, kan du vinne med bare to like. Minste innsats er på 0,20 og maksimum innsats på 200 i valutaen som brukes på spilleautomaten. Maks gevinst er på 114 000 mynter. Gevinster betales ut på kombinasjoner fra venstre til høyre. En unik egenskap ved Motörhead er at radene utvider seg fra det tredje hjulet. Det betyr at hvis du har vunnet en gevinst, vil sjansen til å få flere av symbolene være større dess lenger ut i hjulene du klarer å komme. Maksimum mulig gevinst per spinn er 570 ganger innsatsen og det kan du få hvis du klarer å fylle hele skjermen med Lemmy-symboler eller wild-symboler. Det er mulighet for å vinne maks gevinst i selve spillet eller under gratisspill. Teoretisk tilbakebetaling for spillet er på 96,98 prosent.

Tema og design

Tema for spillet er selvsagt Motörhead og finner sted på en av bandets rocka konsertscener. Grafikken i spillet er av aller høyeste kvalitet, rockete og perfekt tilpasset bandet og musikken deres. Her kan du både nyte musikken og det spennende spillet. Det gir en ekte rocka og unik Motörhead-opplevelse som vil være til stor glede for alle som liker hardrock! Musikken, lyd- og lyssetting er av aller beste kvalitet. Du føler nesten du er på en konsert-scene med knallbra musikk, blinkenende lys og ekte konsertstemning. Den rocka stemningen på scenen gir en virkelig utrolig tøff spilleopplevelse som vi ikke har sett maken til. Den overgår til og med de tidligere Guns N’ Roses og Jimi Hendrix-spillene. Spillet er også tilgjengelig for mobiltelefoner og nettbrett, med samme gode grafikk og gode funksjoner.

Bonusfunksjoner

Det er lett å bli så opphengt i den bra musikken og designet, at en nesten glemmer de mange fantastiske egenskapene ved selve spillet. NetEnt klarer å holde stemningen og spenningen oppe gjennom hele spillet. Spillet har mange vinnersjanser og mange forskjellige bonusfunksjoner. Det finnes både scatter-symboler og wild-symboler og hvis du får tre scatter-symboler har du mulighet til å skaffe deg gratisspinn. Wild-symbolene fungerer som jokere og erstatter de andre symbolene. I tillegg finnes bonusfunksjonene Mystery Reel og Bomber Bonus. Mystery Reel settes i gang når hjulene snurrer og går opp i flammer. Det kommer opp en gullfarget maske som spinner og dekker ett eller opptil flere av hjulene. Symbolet forvandler seg til et av de vanlige symbolene, og er du riktig heldig kan denne bonusfunksjonen komme opp med vinnerkombinasjoner i et ellers ganske ugunstig spinn. En annen meget spennende bonusfunksjon er Bomber Bonus som slår inn når det plutselig blir mørkt – du hører en flysirene og du omringes av lyskastere. Hjulene bombes da med hemmelige symboler som først viser seg når hjulene slutter å spinne rundt. Bomber Bonus er en spennende og overraskende funksjon med gode sjanser for høye gevinster.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Musikken, musikken, musikken! Den er bare råtøff og absolutt høydepunktet ved spillet. Skru opp lyden og nyt den. Det er sjelden å finne en spilleautomat med så kul musikk!
 • Fantastisk rockete stemning
 • Topp kvalitet på grafikk og lydbilde
 • Gratisspinn
 • Scatter- og wild-symboler. Stacked wilds gir høye gevinster.
 • Spennende bonusfunksjoner som Bomber Bonus og Mystery Reel
 • Høye gevinster
 • Du kan spille med lekepenger eller ekte penger
 • Spillet er også tilgengelig for mobiler og nettbrett med samme høye funksjonalitet og design som desktop-versjonen

Ulemper:

 • Ikke mye å sette fingeren på her. Det er ikke et progressivt spill, som noen kanskje synes er negativt, men alt i alt er det ikke noen ulemper å trekke frem
 • Mange tilfeldige bonusfunksjoner, kunne gjerne hatt noen mer inngående funksjoner

Oppsummering

Tommelen opp for NetEnts Motörhead-spill. Det scorer høyt på den fantastiske kombinasjonen av rockete Motor-head-låter, utrolig bra og levende grafikk og spennende spill med sjansen til å vinne høye gevinster. Stemningen er på topp i dette spillet som vil begeistre rockere og metal-fans verden over. Det er bare å anbefale dette tøffe spillet på det varmeste.